Advertisement

Ολυμπιακόσ Παοκ 0-1 : Παοκ-Ολυμπιακόσ / Paok Olympiakos 4 3 20 Prognwstika ... : Η ήττα δεν κοστίζει βαθμολογικά, αλλά επιτρέπει να βγάλουν γλώσσα, αυτοί που ένα χρόνο τώρα είναι κρυμμένοι στα λαγούμια τους.

Ολυμπιακόσ Παοκ 0-1 : Παοκ-Ολυμπιακόσ / Paok Olympiakos 4 3 20 Prognwstika ... : Η ήττα δεν κοστίζει βαθμολογικά, αλλά επιτρέπει να βγάλουν γλώσσα, αυτοί που ένα χρόνο τώρα είναι κρυμμένοι στα λαγούμια τους.. Προβάδισμα των γηπεδούχων με τον ζίβκοβιτς (vid). Ο παοκ άνοιξε το σκορ στο 49ο λεπτό στην αναμέτρηση με τον ολυμπιακό, χάρη στο εξαιρετικό τελείωμα του αντρίγια ζίβκοβιτς, έπειτα από τη λανθασμένη αντίδραση του αβραάμ παπαδόπουλου. Το piperata.gr έχει αποδείξει με την αρθρογραφία του πως παραμένει ανεξάρτητο. Στην ελλάδα, το κράτος και η διαπλοκή χρηματοδοτούν τα περισσότερα μμε. Προγνωστικά, στατιστικά, απουσίες, πρόβλεψη, ενδεκάδες, τζίροι, προϊστορία για να πάτε ταμείο στο στοίχημα!

Ο παοκ μετά και τη νίκη της αεκ στο οακα επί του παναθηναϊκού ήθελε τη νίκη για να παραμείνει μόνος στη 2η θέση της βαθμολογίας και παίζοντας με αποφασιστικότητα κατάφερε να πάρει τη νίκη κι έσπασε το αήττητο παρά ταύτα, η πρώτη μεγάλη ευκαιρία στον αγώνα έγινε από τον ολυμπιακό. Προβάδισμα των γηπεδούχων με τον ζίβκοβιτς (vid). Νέα, φόρμα, απουσίες, στατιστικά, ενδεκάδες, βαθμολογία, εκτίμηση, αποδόσεις κ.α. Στα πρώτα 15′ λεπτά ο παοκ ήταν καλύτερος και πίεσε τον ολυμπιακό, έχοντας και μια σημαντική φάση στο 14′ με τον μπίσεσβαρ. Η σελίδα της ομάδας παοκ στο flashscore.gr προσφέρει ζωντανά σκορ, αποτελέσματα, βαθμολογίες και λεπτομέρειες αγώνων (σκόρερ, κόκκινες & κίτρινες κάρτες, αλλαγές κτλ).

Ολυμπιακόσ Παοκ - Teliko Olympiakos Paok 1 2 A8lhtika ...
Ολυμπιακόσ Παοκ - Teliko Olympiakos Paok 1 2 A8lhtika ... from www.sportstonoto.gr
Στα πρώτα 15′ λεπτά ο παοκ ήταν καλύτερος και πίεσε τον ολυμπιακό, έχοντας και μια σημαντική φάση στο 14′ με τον μπίσεσβαρ. Προβάδισμα των γηπεδούχων με τον ζίβκοβιτς (vid). Νέα, φόρμα, απουσίες, στατιστικά, ενδεκάδες, βαθμολογία, εκτίμηση, αποδόσεις κ.α. Ο ολυμπιακοσ πέρασε με διπλό μέσα από την τούμπα και είναι μια ανάσα από την κατάκτηση του πρωταθλήματος, κάτι που δεν. Προγνωστικά, στατιστικά, απουσίες, πρόβλεψη, ενδεκάδες, τζίροι, προϊστορία για να πάτε ταμείο στο στοίχημα! Δείτε παρακάτω τους πανηγυρισμούς του προπονητή του παοκ: Πριν ακόμη προλάβουν να ζεσταθούν οι δύο ομάδες. Ακολουθήστε τον bwinσπορ fm 94.6 στο google news για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την ελλάδα και τον κόσμο.

Η σελίδα της ομάδας παοκ στο flashscore.gr προσφέρει ζωντανά σκορ, αποτελέσματα, βαθμολογίες και λεπτομέρειες αγώνων (σκόρερ, κόκκινες & κίτρινες κάρτες, αλλαγές κτλ).

Ο κουφός διέψευσε ότι θα φύγει! Ο ροντρίγκο έκανε το γύρισμα στο 63' ο παοκ πέτυχε δεύτερο γκολ και πάλι από τον αντρίγια ζίβκοβιτς. Ο παοκ αιφνιδίασε τον ολυμπιακό στα πρώτα λεπτά του δεύτερου ημιχρόνου και στο 49' άνοιξε το σκορ με τον ζίβκοβιτς. Το piperata.gr έχει αποδείξει με την αρθρογραφία του πως παραμένει ανεξάρτητο. Σα, ελαμπντελαουί, σεμέδο, μπα, τσιμίκας, γκιγιέρμε, καμαρά, μπουχαλάκης. Το πως θα φτάσουμε μέχρι αυτό είναι σήμερα το θέμα μας. Προβάδισμα των γηπεδούχων με τον ζίβκοβιτς (vid). Ο πορτογάλος τεχνικός είναι υπό έντονη πίεση, ουσιαστικά παίζει τη θέση του στο ντέρμπι κορυφής κόντρα στον παοκ, ακόμα και η ισοπαλία ίσως να μη τον βοηθήσει να κρατήσει τη δουλειά του. Το αύριο του παοκ δεν το φοβάμαι. Ο ελ καντουρί έκανε την κάθετη πάσα στον σέρβο, αυτός τραβήχτηκε. Ο παοκ μετά και τη νίκη της αεκ στο οακα επί του παναθηναϊκού ήθελε τη νίκη για να παραμείνει μόνος στη 2η θέση της βαθμολογίας και παίζοντας με αποφασιστικότητα κατάφερε να πάρει τη νίκη κι έσπασε το αήττητο παρά ταύτα, η πρώτη μεγάλη ευκαιρία στον αγώνα έγινε από τον ολυμπιακό. Στην ελλάδα, το κράτος και η διαπλοκή χρηματοδοτούν τα περισσότερα μμε. Προγνωστικά, στατιστικά, απουσίες, πρόβλεψη, ενδεκάδες, τζίροι, προϊστορία για να πάτε ταμείο στο στοίχημα!

Ο παοκ αιφνιδίασε τον ολυμπιακό στα πρώτα λεπτά του δεύτερου ημιχρόνου και στο 49' άνοιξε το σκορ με τον ζίβκοβιτς. Προβάδισμα των γηπεδούχων με τον ζίβκοβιτς (vid). Το πως θα φτάσουμε μέχρι αυτό είναι σήμερα το θέμα μας. Ο παοκ μετά και τη νίκη της αεκ στο οακα επί του παναθηναϊκού ήθελε τη νίκη για να παραμείνει μόνος στη 2η θέση της βαθμολογίας και παίζοντας με αποφασιστικότητα κατάφερε να πάρει τη νίκη κι έσπασε το αήττητο παρά ταύτα, η πρώτη μεγάλη ευκαιρία στον αγώνα έγινε από τον ολυμπιακό. Ο μιχάι σταμάτησε το ερυθρόλευκο σερί στο 90'.

Παοκ Ολυμπιακόσ Πανο - To Pano Twn Areianwn Gia Toys ...
Παοκ Ολυμπιακόσ Πανο - To Pano Twn Areianwn Gia Toys ... from www.fosonline.gr
Ο πορτογάλος τεχνικός είναι υπό έντονη πίεση, ουσιαστικά παίζει τη θέση του στο ντέρμπι κορυφής κόντρα στον παοκ, ακόμα και η ισοπαλία ίσως να μη τον βοηθήσει να κρατήσει τη δουλειά του. Δείτε παρακάτω τους πανηγυρισμούς του προπονητή του παοκ: Ακολουθήστε τον bwinσπορ fm 94.6 στο google news για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την ελλάδα και τον κόσμο. Νέα, φόρμα, απουσίες, στατιστικά, ενδεκάδες, βαθμολογία, εκτίμηση, αποδόσεις κ.α. Μείνετε συντονισμένοι στο magicgoals για. Δείτε τα επίσημα στιγμιότυπα του paok tv από το μεγάλο ντέρμπι της τούμπας που βρήκε νικητές τους «ερυθρόλευκους» με το αυτογκόλ του γιαννούλη. Ο μιχάι σταμάτησε το ερυθρόλευκο σερί στο 90'. Το αύριο του παοκ δεν το φοβάμαι.

Σα, ελαμπντελαουί, σεμέδο, μπα, τσιμίκας, γκιγιέρμε, καμαρά, μπουχαλάκης.

Ο ολυμπιακοσ πέρασε με διπλό μέσα από την τούμπα και είναι μια ανάσα από την κατάκτηση του πρωταθλήματος, κάτι που δεν. Το αύριο του παοκ δεν το φοβάμαι. Στην ελλάδα, το κράτος και η διαπλοκή χρηματοδοτούν τα περισσότερα μμε. Νέα, φόρμα, απουσίες, στατιστικά, ενδεκάδες, βαθμολογία, εκτίμηση, αποδόσεις κ.α. Ο ροντρίγκο έκανε το γύρισμα στο 63' ο παοκ πέτυχε δεύτερο γκολ και πάλι από τον αντρίγια ζίβκοβιτς. 1:41:46 01:02:29 ninja tv 3 правообладателям жалоба похожие видео комментарии поделиться. Ο πορτογάλος τεχνικός είναι υπό έντονη πίεση, ουσιαστικά παίζει τη θέση του στο ντέρμπι κορυφής κόντρα στον παοκ, ακόμα και η ισοπαλία ίσως να μη τον βοηθήσει να κρατήσει τη δουλειά του. Δείτε τα επίσημα στιγμιότυπα του paok tv από το μεγάλο ντέρμπι της τούμπας που βρήκε νικητές τους «ερυθρόλευκους» με το αυτογκόλ του γιαννούλη. Το πως θα φτάσουμε μέχρι αυτό είναι σήμερα το θέμα μας. Ο παοκ μετά και τη νίκη της αεκ στο οακα επί του παναθηναϊκού ήθελε τη νίκη για να παραμείνει μόνος στη 2η θέση της βαθμολογίας και παίζοντας με αποφασιστικότητα κατάφερε να πάρει τη νίκη κι έσπασε το αήττητο παρά ταύτα, η πρώτη μεγάλη ευκαιρία στον αγώνα έγινε από τον ολυμπιακό. Ο παοκ αιφνιδίασε τον ολυμπιακό στα πρώτα λεπτά του δεύτερου ημιχρόνου και στο 49' άνοιξε το σκορ με τον ζίβκοβιτς. Πριν ακόμη προλάβουν να ζεσταθούν οι δύο ομάδες. Ανοίγει το σκορ για τον παοκ με ωραίο σουτ ο αντρίγια ζίβκοβιτς!

Το αύριο του παοκ δεν το φοβάμαι. Κέρδισε έως 1.000.000€ σε έναν από τους μεγαλύτερους διαγωνισμούς που έγιναν ποτέ! Μείνετε συντονισμένοι στο magicgoals για. Ανοίγει το σκορ για τον παοκ με ωραίο σουτ ο αντρίγια ζίβκοβιτς! Η σελίδα της ομάδας παοκ στο flashscore.gr προσφέρει ζωντανά σκορ, αποτελέσματα, βαθμολογίες και λεπτομέρειες αγώνων (σκόρερ, κόκκινες & κίτρινες κάρτες, αλλαγές κτλ).

O Μιλτιάδης Μαρινάκης παίρνει «κοινωνικές αποστάσεις» από ...
O Μιλτιάδης Μαρινάκης παίρνει «κοινωνικές αποστάσεις» από ... from piperata.gr
Η ήττα δεν κοστίζει βαθμολογικά, αλλά επιτρέπει να βγάλουν γλώσσα, αυτοί που ένα χρόνο τώρα είναι κρυμμένοι στα λαγούμια τους. Το piperata.gr έχει αποδείξει με την αρθρογραφία του πως παραμένει ανεξάρτητο. Μείνετε συντονισμένοι στο magicgoals για. Κυριακή «μένουμε ελλάδα» για τον παναθηναϊκό. Ο παοκ μετά και τη νίκη της αεκ στο οακα επί του παναθηναϊκού ήθελε τη νίκη για να παραμείνει μόνος στη 2η θέση της βαθμολογίας και παίζοντας με αποφασιστικότητα κατάφερε να πάρει τη νίκη κι έσπασε το αήττητο παρά ταύτα, η πρώτη μεγάλη ευκαιρία στον αγώνα έγινε από τον ολυμπιακό. Ο παοκ αιφνιδίασε τον ολυμπιακό στα πρώτα λεπτά του δεύτερου ημιχρόνου και στο 49' άνοιξε το σκορ με τον ζίβκοβιτς. Το αύριο του παοκ δεν το φοβάμαι. Δείτε τα επίσημα στιγμιότυπα του paok tv από το μεγάλο ντέρμπι της τούμπας που βρήκε νικητές τους «ερυθρόλευκους» με το αυτογκόλ του γιαννούλη.

Ο παοκ αιφνιδίασε τον ολυμπιακό στα πρώτα λεπτά του δεύτερου ημιχρόνου και στο 49' άνοιξε το σκορ με τον ζίβκοβιτς.

Ανοίγει το σκορ για τον παοκ με ωραίο σουτ ο αντρίγια ζίβκοβιτς! Νέα, φόρμα, απουσίες, στατιστικά, ενδεκάδες, βαθμολογία, εκτίμηση, αποδόσεις κ.α. Μείνετε συντονισμένοι στο magicgoals για. Το piperata.gr έχει αποδείξει με την αρθρογραφία του πως παραμένει ανεξάρτητο. Ο παοκ αιφνιδίασε τον ολυμπιακό στα πρώτα λεπτά του δεύτερου ημιχρόνου και στο 49' άνοιξε το σκορ με τον ζίβκοβιτς. Ο μιχάι σταμάτησε το ερυθρόλευκο σερί στο 90'. Κέρδισε έως 1.000.000€ σε έναν από τους μεγαλύτερους διαγωνισμούς που έγιναν ποτέ! Προβάδισμα των γηπεδούχων με τον ζίβκοβιτς (vid). 110 496 просмотров 110 тыс. 1:41:46 01:02:29 ninja tv 3 правообладателям жалоба похожие видео комментарии поделиться. Ο κουφός διέψευσε ότι θα φύγει! Το αύριο του παοκ δεν το φοβάμαι. Σα, ελαμπντελαουί, σεμέδο, μπα, τσιμίκας, γκιγιέρμε, καμαρά, μπουχαλάκης.

Ο παοκ αιφνιδίασε τον ολυμπιακό στα πρώτα λεπτά του δεύτερου ημιχρόνου και στο 49' άνοιξε το σκορ με τον ζίβκοβιτς ολυμπιακόσ παοκ. Ο ελ καντουρί έκανε την κάθετη πάσα στον σέρβο, αυτός τραβήχτηκε.

Posting Komentar

0 Komentar